Småhandlat

Var till sta’n idag och handlade en madrass till dagbädden till SpanskaVillan. Köpte också ett litet orientalinspirerat bord till, kan vara bra att ha två stycken när man ska ligga och slappa i solen bland en massa kuddar.

Nu är det bara att sy frottéöverdraget till kuddar och madrass, att köpa trätrall och att gjuta färdigt med stenar och betong så den lilla platån inte rasar ihop.


En hel del att göra, se den lilla "muren" längst till höger i bild med den gjutna blomkrukan ovanpå. Sådant finns överallt, kan ni tänka er vilket arbete som ligger bakom och så fint det ska ha varit då på 50-60-talet.

Inte nog med madrass och bord, jag köpte små svarta blomlådor också, 2 st för 99,-, bra pris. De ska jag fylla med lavendel. Eventuellt kanske jag provar att gjuta några stadiga stativ att ha blomlådorna i. Känner mig nöjd, nu har jag hjälpt till att hålla världsekonomin på rätt köl igen!

I kväll är det hockey, dvs Livskamraten ser på hockey och jag sitter bredvid och håller ena ögat i en bok och det andra i en tidning och ibland nickar jag instämmande när Livskamraten utbrister: "såg du?"

Etiketter: , , , , ,

6 kommentarer

 1. Marja Granqvist

  Jag skriver om kreativitet i dag och ni är då verkligen kreativa. Vad passar bättre till projektet än lavendel… det kommer att bli såå fint. Oj, vad ni kommer att njuta när allt är färdigt.
  Kram

 2. Anne-Marie Mäkelä

  Svar till Lisbet Olofsson (2011-05-03 19:10)
  Ja, det är ju inte färdigt än. Mer armering, mer sten, mer betong behövs innan hela platån är säkrad. Men det kommer att bli bra.

 3. Birgitta J:n

  Det är inspirerande med alla idéer!
  Är säker på att det kommer att bli jättefint!!!
  Själv är jag mer seg förutom att jag ikväll tömt hela skrivbordet (nåja, några små hyllor…) för att göra om helt i min lilla ateljé. Som inte är någon ateljé alls ännu. men ska bli!
  Sniffar på min doftviol…och funderar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.