Ny uteplats

Den fina dagbädden som köptes på Blocket har fått en ny och fin plats. Vi har lagt trall där bubbelbadet stod tidigare, ställt dit dagbädden och massor med kuddar. Tillsammans med små brickbord, krukor och blommor så har vi fått en härlig plats att sitta / ligga på.

Tänk er att ligga där en sagolikt vacker kväll, med en bra bok, ett glas vin och jordgubbar – oh jag längtar dit igen – med lilla ekorren sittande i den stora tallen, skalande sina kottar. Apropå kottar så finns det förstås en nackdel med att ha en dagbädd direkt under tallen. Ingen råkade illa ut, men efter att ha hört smällen när kottar ramlade på trallen så satte vi upp ett segelsolskydd, bara för säkerhets skull.

Jag har också planterat två clematis alldeles intill dagbädden så jag hoppas att det blir mycket blommor nästa år. Vi har ju ingen jord direkt på den sluttande tomten så Livskamraten delade en trätunna som jag fyllde med jord. Hoppas det räcker för att klara vintern.

 Clematisen heter Winter Snow, det är första gången jag har en sådan och den verkar ta sig väldigt bra, kan bli upp mot 8-10 m om man får tro beskrivningarna.