Handlade på Jysk igår

Det kom ett reklamblad från Jysk för någon vecka sedan. Där  hittade jag en dagbädd som var utdragbar, kunde alltså bli en dubbelsäng på 160 cm. Det har jag aldrig sett och genast slog det mig; perfekt till vår bastu/sovstuga i SpanskaVillan.

Igår for vi alltså iväg för att hämta bädden. Att betala gick bra, men sedan när sängen skulle hämtas ut på baksidan så mindes jag varför jag undvikit att köpa stora saker just i den affären, se vad jag skrev den 11 juli 2009, http://blogg.vk.se/128929

Ingenting var förändrat. En (1) kille jobbade febrilt med att plocka fram varorna, en bil stod parkerad åt fel håll och var något i vägen kan man säga, en annan bilist som redan hämtat ut sina varor, var inparkerad bakom en annan bil, väntan väntan väntan. Ingen anmärkning på personalen som jobbade på med gott humör och god serviceanda. 20 års jubileum!!!

Men ledningen för företaget, hallåååå!! 

VIsst borde ni försöka förbättra situationen för lagerpersonalen (för att inte tala om situationen för kunderna som ska stå i kö och vifta med sina kvitton). Jag hoppas ni fick in alla stolar, dynor etc under tak. Jag skulle inte vilja ha stoppade varor som står ute i regn i bara wellpappförpackningar.

Någon idé att höra av sig till Jysks högsta ledning verkar det inte vara för de ringer tydligen bara till Umeå-enheten och hör vad som har hänt. Min uppfattning är nog att "ledningen" själv har ett ansvar här. Nu kommer det säkert att dröja ett antal år innan jag glömt detta och handlar något större än en kudde hos företaget.

Tack för mig!

Etiketter: , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.