Sommar?

Sommarmorgon, lördag morgon, regnet öser ned, trädkronorna vajar i blåsten… vad hände med sommaren? Blev det bara dagarna runt midsommarhelgen? Nej, snart måste den börja på allvar. Jag längtar efter varma sommarkvällar, jag längtar efter att få bada, jag längar, jag längtar….

Men först måste jag piggna till lite, känner mig halvmosig idag på morgonen. Slutade redan vid lunch igår för att hämta mellanbarnbarnet från Finlandsfärjan och skjutsa henne hem till familjen. Där var alla samlade så vi fick umgås en stund och titta på trädgården som håller på att ta form. Fina planteringar och många planer finns. Det blir spännande att följa det arbetet.

Hann bara hem så tyckte Livskamraten att vi skulle ta med oss ett grannpar ut och äta en bit och det blev naturligtvis rätt sent….. Därför sitter jag nu här och känner mig lite trög i starten. Hoppas att "Expressen-killen" inte har slutat med sin tidningsrunda, det vore perfekt att få kura ihop sig med bilagan och bara vänta på att vakna till, att vädret förändras till det bättre och att livet kan börja på "riktigt" denna lördagmorgon.

Man får komma ihåg att regnet behövs, det är rejält torrt i backen, allt har en mening. Så, det var min filosofiska åsikt denna morgon.

2 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Morron, samma här, trög, drabbats av förkylning, så här under sommaren, men
    ibland känns det faktiskt som höst, redan. Förhoppningsvis är det bara en
    känsla, borde finnas mycke’ sol och värme kvar. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.