Liten puss lämnar spår

Visst är det så, en liten puss lämnar spår i själ och hjärta. Men den kan även lämna andra spår. Jag har ätit middag med lilla L och lille J idag. Pizza åt vi, gott, gott. Lille J satt och plutade med munnen åt mig och ville att jag skulle göra likadant. Så böjde han sig fram och pussade mig på min vita blusärm. Mmmmm, det värmde gott i farmorshjärtat, den lille sötnosen.

En liten puss som lämnade ett stort märke i själen och hjärtat, men inte nog med det. Den lämnade också ett tomatsåsmärke på min vita ärm. Misstanken poppar upp i huvudet; var det enklare att pussa farmor än att be om en servett……. Nej, jag väljer att tro att det var en puss av kärlek!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.