Dagarna går…

Nu är snart denna dag över. Det är inte klokt vad dagarna rinner iväg, som kalvdans genom strupen, inte mycket till smak men bra ändå. Jag hoppas att vi får lite mer arbetslust i morgon så vi har något att göra. Idag har vi bara slappat, promenerat, pratat, ja bara funnits till. En sak kom vi fram till igår, nämligen vad vi ska göra för att snygga till bron inne i uterummet. Vi hade pratat om att kanske lägga klinkers men när vi började titta på alla vinklar på bron så kändes det som en omöjlighet.

Helt plötsligt kom jag på en idé och Livskamraten köpte den direkt. Så märkligt att vi inte tänkt på den lösningen tidigare. Nu är jag jättespänd på att börja jobba med den men jag har bestämt mig för att Livskamraten ska få sätta starten för arbetet med den. Så jag behärskar mig allt jag kan och håller en låg profil. Ibland är han lite seg…liksom med bastulaven. Nu har han skruvat ihop själva sittdelen, men benen fattas. Det kliar i fingrarna efter att kapa till ben, men han vill inte att jag ska göra det, det måste ju bli rakt…

Det enda jag egentligen har gjort är att sätta dekorplast på två skåpluckor i husbilen och vattnat mina pelargoner. I morgon måste det bli mera gjort, det blir för tråkigt annars!

Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.