Sitter inne och funderar

Jag blev tvungen att kasta in handduken, dvs gå in. Värmen vid entrén har passerat +30 så trots det stora parasollet är det varmt. Lättnaden när man går inomhus är ljuvlig. Tänk att putsade hus kan stänga ute värmen på detta sätt. Men vi har flugor. Massor av flugor! Två  kvällar i rad har vi försökt äta middag ute, men valt att gå in pga flugorna. Igår åkte jag och köpte tagetes för att ställa på matbordet. Jag har ju läst att flugor inte gillar tagetes. Otur för oss, men flugorna verkar inte ha läst detta, man kanske skulle sätta upp en liten skylt i krukan, OBS! Tagetes, gillas inte av flugor.

Men å andra sidan slipper vi mygg vilka finns i mängder detta år. Jag har beställt efter myggnät för dörrar till uterummet och hoppas att vi ska kunna minska på insektsbeståndet därinne. Ja, alltid är det något som man inte är nöjd med.

Nu är kontakten tagen med mäklare, i juni ska vi bestämma vilket företag vi ska anlita. Jag var till frisörskan igår och hon berättade att de lagt ut sitt hus till försäljning förra året och istället köpt en lägenhet. Detta för att hålla boendekostnaden nere och kunna ägna mer tid åt sina barn istället för att sköta om huset. De har inte fått huset sålt på detta år och nu har de fått lov att hyra ut sin lägenhet för att klara ekonomin. Tala om att de fastnat i en rävsax.

Njut av livet så länge ni har det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.