Tusen trädgårdar

Jomenvisst, åkte vi på öppen trädgård i lördags. Där satt de och fikade i lugn och ro. Vi var ute en dag för tidigt. Snopet! Det var bara att åka hem igen. Men i förmiddags var vi på plats igen. Det är en sådan fantastisk trädgård. Ägarna bara utvecklar den och hittar nya sätt att designa den. Det är helt underbart att bara gå och strosa omkring och sedan avsluta med kaffe och gott fikabröd.

Den rabatt som jag tycker mest om är den som heter ”Vita rabatten”, den är ljuvlig och jag kan inte se mig mätt på den. I år frågade jag vad den stora vita växten i bakgrunden är: Gillenium, så nu ska jag se om jag får tag på en sådan. Den skulle vara så fin i bakgrunden på ”dagbädden”. Är det lönt att skaffa en ny växt när man ändå planerar att sälja? Ja, kanske inte, men nog vore det trevligt att ha den.


Bild /Svala

Det är den vita fluffiga växten längst bak jag menar. Tydligen ändrar den färg på hösten och blir orange. Jag har svårt att tänka mig det, men det låter läckert. I morgon måste jag åka iväg med vattenprovet till Busstation så då passerar jag lämpligt nog några handelsträdgårdar.

Ack ja, jag har gjort lite nytta också. Förberett inför HLR-utbildning i september för PRO styrelsen och cirkelledare. Kan jag känna mig nöjd med helgen då? Ja men visst, klappar mig på  axeln. Ha det så bra!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.