Flyttbestyren fortsätter

Nu har vi nog snart gjort allt som krävs inför en flytt från SpanskaVillan. Radonmätning pågår, vi väntar på beskedet om vattenprovet och energibesiktningen är gjord.

Men så vemodigt det känns. Vi sitter ute på morgnarna i lugn och ro och betraktar allt vackert omkring oss. Dagarna blir väldigt korta för vi kan sitta kvar i morgonrocken ända till dess att det är dags för lunch. Vi har bestämt att vi vill lämna ganska mycket möbler kvar i huset. Vi tänker inte packa något flyttlass utan vi vill börja på nytt när vi väl hittat en lägenhet. Igår var vi ute på restaurang och åt en  underbart god middag. De hade väldigt sköna stolar där, nästan som små fåtöljer. Alltså låg jag och tittade på matsals-
möbler igår kväll, men hittade inget som jag ville ha.

Idag åkte jag och hälsade på en granne som just sålt sitt hus och flyttat in i en 2:a på 54 kvm. Det var bra att se hur 54 kvm ser ut i verkligheten. Jag kunde direkt konstatera att någon 2:a vill jag inte ha. Då skulle det kännas som att man sitter i knät på den andre hela tiden. Nej, lite mer utrymme krävs för 2 personer. Det mest positiva med den lägenheten var att man såg rakt genom lägenheten ut över älven. Så vackert och härligt och med en fin strandpromenad alldeles utanför. Så vill jag ha det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.