Liten depp

Japp, nu är annonsen ute och både Livskamraten och jag har hamnat i en formsvacka kan man säga. Luften har fullkomligt gått ur oss och vi hamnar mest på rygg i soffan. Så det kan bli.

Ute är det minst sagt växlande väder, sol och regn om vartannat så Uterummet kommer väl till pass. Jag sover alldeles utmärkt där med den följden att jag inte kan sova på natten. I natt släckte jag lampan efter kl 03 och det är ju inte så bra. Om jag ids så ska jag skruva isär en fåtölj, kanske två, så har jag i alla fall gjort något. Ni vet, det är sådana där IKEA Poäng-fåtöljer, gungstolsmodellen. De är sköna men vi har inte plats för dem så en står i Uterummet och tar utrymme, det är aldrig någon som sitter i den. En står i hallen och den är verkligen i vägen. Nej, skruva (eller i nödfall, såga) isär dem så de ryms i bilen och så blir det en tur till Återvinningen Svartvik på måndag igen. Jag har gjort fyra rundor senaste månaden så varför sluta nu? Så mycket som möjligt ska bort innan flytten.

Lite oro känner jag dock över möjligheten att få lägenhet i Umeå. Man har ju en del krav och det verkar inte så lätt att hitta något som fyller kraven. Det kanske blir som Livskamraten sade igår: vi sitter i en liten 1:a och tittar på varandra.

Usch, nej, dags att leta reda på en skruvmejsel och demontera några fåtöljer! Uppåt och framåt!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Förstår att det är mycket känslor..
    Hoppas att ni hittar ett nytt harmoniskt ställe att få njuta av under en annan tid i ett liv.

    Jag håller tummarna! Ha en fin sommar. Kram Helena

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Tack för tumhållningen! Vi ska ta det lugnt och se vad vi hittar. Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      En väldigt stor omställning från vårt paradis till en lägenhet….. en sak är säker, vi behöver en balkong och fin utsikt. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.