Hur prioriterar man?

Ibland undrar jag över hur nyhetschefer väljer sina nyheter som ska ligga på första sidan? Då tänker jag på  de digitala nyheterna. Det händer så otroligt mycket i vår värld idag och ändå kan en ”nyhet” som att en portugisisk fotbollsspelare gråter mot Ronaldos axel ligga kvar i flera dagar. Bara ett exempel, det finns så många andra liknande pseudo-händelser.

Det viktigaste i våra liv just nu är förstås att hitta en bra lägenhet. Hus-annonsen ligger ute på nätet sedan i fredags och i lördags hade tre stycken hört av sig till mäklaren. Vi (läs: jag) tittar på lägenhetsannonser varje dag. En sak är säker och det är att det måste finnas en balkong och något fint att titta på, annars klarar vi inte att bo i lägenhet. År 1979 var sista gången vi bodde i lägenhet och vi har väl skaffat oss lite krav sedan dess.

Idag ska vi i alla fall ut och äta. Vi har gratulerat ett barnbarn på morgonen som fyller år. Dessutom har vi pratat om den morgonen för 53 år sedan när jag och två av mina tjejkompisar hade åkt buss från Umeå och satt och morgonfikade i köket hos en kompis som flyttat till Stockholm. Då kom hennes pojkvän och hälsade på. Med sig hade han världens vackraste kille som inte sade ett ord under hela fikastunden. Då vi tjejer skulle gå för att sova en stund efter bussresan frågade han mig vart vi skulle gå på kvällen. Det var en lördag. Vi ska gå på Malmen, svarade jag och resten är historia, 53 år av historia. Vi pratade idag om hur märkligt det var att när vi  träffades på Malmen så var det så självklart att vi skulle vara tillsammans. Märkligt hur det kan bli.

Vi ska vara lite extra snälla mot varandra idag och vara glada åt att vi är tillsammans. Var rädda om er och ta hand om era familjer och vänner. Kram

En kommentar

  1. Annkristin

    Hej igen!
    Hoppas att ni får en lägenhet vid älven, ganska centralt. Där tror jag ni skulle trivas! Lycka till med sökandet!
    Vilken fin början ni hade, du och din man ❤️ ni var menade för varann.
    Kram Annkristin 🤗

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.