Snart slut på sommaren…

Hösten närmar sig. De två sista dagarna har det stormat och blåst som att höstvindarna redan börjat härja. Jag har varit ute och rätat upp höga blommor som börjat luta,  och vattna och plocka bort gamla blad, fröer och spindeltrådar. Jag vill inte ha höst ännu utan hoppas att det ska komma lite mer värme. En rejäl förkylning går jag och drar på, antagligen blev det för mycket, och för långa, bad när barnbarnen var här. Irriterande att gå omkring och hosta och snörvla.

Ingen lägenhet har vi fått tag på ännu heller. Just idag har vi tackat ja till en lägenhet så nu är det bara att vänta och se om det blir vi som får den. Vi avvaktar med att köpa en bostadsrätt. Förra måndagen hade vi 11 spekulanter här på visning men ingen har lagt bud. Det är bara att vänta och se. Jag känner i alla fall att jag orkar inte med en hel vinter här. Med tanke på mitt återstående aneurysm så måste jag ta det lugnt, ingen snöskottning, kanske inte ens någon vattengympa, i varje fall inte som ledare.

Jag sitter här och ser ut över Öjen. Vågorna går höga, egentligen vill jag gå ner och ta mig ett dopp men med tanke på förkylningen är det bäst att avstå. Vi har fått nya grannar på andra sidan sjön och även vid början av vår lilla privata väg. Det känns som att det är förändring på gång. Nu känner jag doften av ugnspannkakan, bäst att ta ut den ur ugnen. Sköt om er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.