Första budet har kommit in

Mäklaren ringde idag och har fått det första budet på huset. Han har också fått flera förfrågningar om ytterligare visning så han har fått datum för det. Det känns helt overkligt. När vi sitter i skuggan, det blommar överallt, det är helt tyst runtomkring oss förutom hackspetten som ständigt är i gång. Lämna detta paradis?! Så jobbigt, men så måste det bli.

Eftersom allt har gått väldigt snabbt så har jag lovat att jobba kvar som styrelsemedlem i PRO till dess att de hinner skaffa en ersättare. Jag har en del aktiviteter som jag måste avsluta. Läsecirkeln och vattengympan har jag dock avstått ifrån. Nu ska jag bara träffa tanterna i Läsecirkeln och ta ett formellt farväl. Åh, vad jag kommer att sakna dem…Det är som jag sagt tidigare; varför ska man lära känna nya människor när det blir så tråkigt att skiljas från dem.

När vänner säger att jag kan ju engagera mig dit jag flyttar så känner jag bara – nej! Jag har gjort mitt och nu ska jag bara engagera mig i mig själv och min familj. Ja, så får det bli. Möjligen någon bokcirkel….fast bara som medlem, inte ledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.