Ur led är tiden

Jag förstår inte vad som händer med tiden. Ena dagen är det måndag, sedan helt plötsligt är lördagen här. Vad hände däremellan?

En sak som pågår är att lämna över vattengympan och Läsecirkeln till någon. Tack och lov så är det en dam som är villig att ta över vattengympan bara hon får hjälp med musiklistan och ett program. Jag som har ändrat listorna, ändrat programmen och satt till ett par danser också. Men det bryr jag mig inte om utan jag har tagit fram en av de första Spotify-listorna och hittat ett  program som passar, det får räcka.

Jag har också bett en av deltagarna i Läsecirkeln att ta över och läsa. Hon vill inte hålla i registreringen mot ABF, göra handlingsplaner m.m så det har jag tagit upp med Styrelsen och kassören kommer att ställa upp med det. På måndag har jag bjudit damerna i Läsecirkeln till Järnvägscaféet för en lite mer formell avtackning. Vi har ju inte fått tag på en lägenhet heller så jag kan nog vara med på någon träff ibland.

Vi har haft en heldags planeringsdag i Styrelsen, kändes bra. Eftersom mitt avhopp kom väldigt plötsligt så ska jag försöka delta i styrelse- och medlemsaktiviteter så långt möjligt.. Så nu har jag lite uppgifter att ta tag i, förutom sorteringen av skräp. Jag har fått Livskamraten att slänga några saker. Han vill helst lämna allt som efterföljande ägare ska kunna använda, men man kan inte lämna allt, så är det bara. Vi får se när jag skriver nästa gång. Det är mycket nu…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.