Ny visning på fredag

Det är lite nervöst inför visningar av huset. Vi ska göra en visning på fredag för att det är så många som anmält att de vill komma och titta. Jag befarar att det inte är starka intressenter utan mer vanlig nyfikenhet, huset är ju lite speciellt. Hittills har 11 spekulanter varit här och nu ska 7 stycken till komma. Skönt att inte vara hemma.

Jag har fått inte mindre än fyra märkliga telefonsamtal, samtliga från en kvinna som pratar om ”heaven”. Första gången trodde jag att det var någon som skämtade om ”har jag inte kommit till heaven” så jag svarade lite sturskt att ”nej, men det är inte hell heller”. Andra gången frågade hon om jag fått någon inbjudan. Tredje gången bad jag henne att kolla så hon fick rätt nummer. Idag bad hon om ursäkt direkt när hon hörde mig svara. Märkligt nog står det att samtalet kommer från Tele2 när jag slagit upp det.

Inte är det direkt heaven men bra nära. Idag fick jag ett erbjudande om en lägenhet, en tre-rummare, men det visade sig vara ett misstag. Jaha, så kan det vara ibland.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.