HLR och kostråd

I kväll ska jag på HLR-utbildning via ABF. Den 10e september har jag anordnat en 3-timmars kurs i beredskap och hjärt-lungräddning via Civilförsvaret för styrelse och cirkelledare inom PRO så kvällens föreläsning får väl ses som en förberedelse inför kommande utbildning. Sedan ska jag själv hålla i ett kort anförande i denna fråga vid medlemsmötet i oktober. Det finns ett väldigt fint presentationsmaterial som jag kan använda för medicinskt kunnig är jag ju inte.

Sedan har jag bara att ordna någon som håller i ett föredrag om kostråd för äldre vid medlemsmötet i november. Då har jag gjort de uppdrag jag tagit på mig inom PRO för detta år. Nästa år hoppas jag att vi är avflyttade så får någon annan ta vid.

Det har varit varmt idag, på eftermiddagen blev det lite grådisigt, men nu har solen kommit fram igen. Jag går och njuter av alla växter, känner en sorg över att jag inte kan övervintra och ta fram dem nästa vår. Men nu har jag fotat alla dahlior och lagt in dem i ett gemensamt arkiv så kanske någon vill ha lökarna efter att jag tagit upp dem, rensat dem och förpackat. Då kan jag ju tigga om att få igen en lök nästa vår, om jag har någonstans att ställa en kruka.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.