Inte lätt alltid

Någonting som jag kanske inte skrivit om var att vi inte sett vår nya lägenhet överhuvudtaget. Storleken och rumsplaneringen kände vi till men inget annat. Jag hade skrivit till lägenhetsinnehavaren och bett honom om att skicka några bilder och det skulle han göra före definitivt ja eller nej-datum. Inga bilder kom, dagen för att tacka nej  kom och gick och hux flux var vi nya lägenhetsinnehavare till en 3a i Umeå. Jag skrev igen och bad om bilder. Inget svar. Igår kom paniken krypande, vad har jag gjort!? Det är ju jag som är den aktiva i lägenhetssökandet. Livskamraten är nöjd bara han har en säng och en soffa att sitta i. Men det är inte jag.

Igår kollade jag upp båda lägenhetsinnehavarna för att kunna ringa och fick inte fram några telefonnummer. Det var svårt att sova på natten, det vill jag lova. Men så i morse fick jag en idé; månntro de finns på Facebook? Det gjorde de, båda två. Det blev till att skriva på Messenger och inom en liten stund hade jag ett antal bilder som tydligt visade hur lägenheten ser ut. Nu känns det bra, där kan jag absolut tänka mig att bo. Bara badrummet ser tråkigt ut, men det får man fixa med ett snyggt duschdraperi och en fin matta. Dessutom kan man fundera kring om det är några möbler vi ändå ska ta med oss, kanske någon av våra sex Billy bokhyllor? Kanske vårt gamla ekbord som vi fick av mamma och pappas granne. I ihopstyrt skick rymmer det 6 personer och med båda iläggsskivorna rymmer det 12 st. Sedan jag målade benen och skivorna så ser det snyggt ut dessutom, jag får ta mig en funderare, kanske lämna in bordsskivorna på slipning och lackning…..roligt att fundera på det.

Vilken lättnad! Vi får se hur länge vi blir kvar där, om vi väljer att bo i ett annat område eller köper en bostadsrätt. Först ska husförsäljningen vara avslutad innan vi gör något definitivt. Det blir bra att bo på orten så man kan åka och titta på olika alternativ.

Bra avslut på helgen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.