Ny vecka, nya tag

Idag var jag på Läsecirkeln. Vi var bara tre stycken där varav en var vår 92-åring. Hon var mer hopsjunken än jag någonsin sett henne och var så trött att vi bara pratade och fikade. När hon verkade börja vilja somna ordentligt så avbröt vi träffen så hon skulle orka gå och handla på ICA. Hon är en riktig kämpe måste jag säga. Jag tycker så mycket om henne.

Efter träffen har jag inte gjort någonting, bara spelat Lilly´s Garden. det kan jag hålla på med länge, länge utan att bli less. Igår var jag lite uppåt vid tanken på den nya lägenheten. Nu tänker jag mest på det ”kommunalgrå” badrummet och undrar vad jag kan hitta på där. Det finns bara ett litet tvättställ utan utrymme för tandborstar, tvål med mera. Får man skruva i väggen och sätta upp en hylla? Får man sätta in en egen tvättmaskin i en vanlig hyresrätt? Måste man be värden om lov? Om värden ska sätta in en maskin får man betala för den varje månad? Frågor, frågor, frågor. Ingenting vet man. Det är nog bäst att gå in på värdens hemsida och läsa lite.

Jag har alltid målat och tapetserat överallt där vi bott tillsammans. Enda undantaget var när vi flyttade in som första hyresgäster i Vårby Gård. Då kunde jag ju inte börja göra något, fast jag målade om i klädkammaren och betonggolvet på balkongen. Det gick bara inte att låta bli. Men jag får väl försöka att låta bli nu, vi vet ju inte hur länge vi blir kvar i den lägenheten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.