Snart ny vecka

Förstår inte vart tiden tar vägen. Vad gör jag på dagarna?! Njuter jag av livet? Nej, höll jag på att svara, jag är så mitt uppe i rensningen av alla grejor.

Men i veckan hade vi grannmiddag, vi kallar det för en ”vanlig enkel middag” då vi träffas några stycken och pratar lite kring middagsbordet. Det blev en kortare träff för en av deltagarna har fått börja med strålning mot sin cancer och kände sig trött. Men det är roligt att bara få träffas ändå. Till veckan har jag planerat in ett kvällsbesök på en handelsträdgård i Gnarp. De har ljussatt trädgården och tänder upp när det mörknar ute. Det låter trevligt så lite unnar jag mig i alla fall.

Men idag har jag tagit itu med något svårt, jag sorterar och ska lämna bor en del av mina miniatyrer. Ni vet, allt det som jag har sparat ihop för att kunna bygga små miniatyrmiljöer med, när jag får tid. Nu är jag på väg mot mitt 72andra år och inser att jag får aldrig tid. Så med sorg i hjärtat har jag packat ihop mina pysselgrejor. Slängt ganska mycket men resten har jag samlat ihop och ska lämna till återvinningen. Det finns väl alltid något barn som vill ha det.

En liten brandsläckare har jag ställt undan, ska gå och titta om jag har någon brandsläckare i min lilla ”arbetarbod” i källaren.

 

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Förstår att det känns vemodigt att gå igenom saker och successivt skiljas från dem..

    Jag är i liknande process och går igenom varenda millimeter av min bostad. När den skall säljas ska jag vara redo tänker jag.. och minnen väger ju inget och inte heller tar de någon fysisk plats.

    Hoppas ni kommer att trivas i nya lyan! Kram ❤️

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Men ska ni flytta? Vi har tittat på lägenheter i ert område också. Önskar er lycka till. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.