Jag lär mig visst aldrig

I stort sett varje dag dyker det upp rubriker liknande: ”41-årig kvinna talar ut om Daniel”, ”kvinnans möte med Daniel skedde i ett rum på slottet”, ”Victorias problem med Daniel”, ja så fortsätter det och det handlar förstås om kronprinsessparet, framför allt om Daniel. Jag tycker att paret gör ett väldigt bra jobb (om vi nu ska ha monarki) och kan faktiskt inte låta bli att läsa när det handlar om den ingifte prinsen. Han är en bra representant för vårt land. Han har valt sin hustru, men han har inte vuxit upp i den världen. När man läser artikeln så handlar det om saker som ingår i hans roll och inte alls något chockerande som rubriken antyder. Detta vet jag och ändå läser jag. Då får jag väl skylla mig själv då.

En sak som jag lärt mig, igår faktiskt, är att kalsonger kan se ut på olika sätt. Det finns Y-front och boxershorts, men nu har jag hittat en helt ny modell. Är jag gammalmodig men köper herrarna/killarna sådana?
De finns att köpa i svart, vit, himmelsblå, kostar 38,49 på TEMU och är antibakteriella. De finns även i form av elefanthuvud där man stoppar in, ni vet vad, i snabeln. De kanske är moderna, men jag fick mig ett gott skratt,
de ger i alla fall ett glatt intryck.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.