Mycket som händer

Nu har vi varit på en visning av en lägenhet, en tvårummare, fräsch, med fin utsikt från balkongen. Men oj, jag greps av panik av tanken på att vara två personer där tillsammans, så litet. Att tänka sig att man har några barn och barnbarn där, nej helt omöjligt. Så nu vet vi vet. Det måste vara tre rum och helst med separat kök.

Visningen i fredags gick inte så bra tydligen. Av de 7 anmälda paren dök ett par upp. Varför gör man så? Anmäler sig och sedan gör man sig osynlig när mäklaren försöker få kontakt?! Fast det kan ju vara bra att få huset ordentligt städat i alla fall. Nu gäller det att se det positiva i allt.

Ett alldeles underbart bröllop har vi också varit på. Tänk att på fredagen och söndagen så vräkte regnet ned och på lördagen var det soligt och fint. Tur var det för de gifte sig nere vid älven och sedan var det gräsmatta och tält som gällde. Det var helt magiskt! En stor vitskimrande pärla i mitt livs halsband. Synd bara att Livskamraten fick så ont i ryggen att vi fick åka hem tidigare. Jag ville så gärna vara kvar till slutet men….. Det stärker mig i alla fall i tron att vi måste bo i lägenhet framöver.

Vi har haft elektriker här i måndags och idag så nu har vi en fin el-central och har uppdaterat utebelysningen. Kanske dumt att göra sådant när man ändå ska lämna över huset till någon annan, men det känns bra tycker jag. Man vill lämna allt i ordning efter sig. Nu ska jag göra pasta med bacon och kantareller, inte så dumt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.