Ny vecka-samma innehåll

Vi brukar sitta ute i solen på morgonfikat. Det är så ljuvligt att kunna göra det fortfarande.
En kopp te, ett par mackor och tystnaden, den ljuvliga tystnaden, den härliga doften av basilika och oregano från krukan på bordet, mm. Fast i morse var det ovanligt mycket oväsen, först kom sopbilen slamrandes. Sedan hörde vi några tranor som tutade. Så dök de upp på himlen, flög ett varv, sedan ett varv till. När de var inne på tredje varvet så kom jag på att ta fram kameran men försent; de avbröt det tredje varvet och försvann.

Därefter kom den unga rovfågeln, nu har jag fått höra att det är en sparvhök som bor ett par hus längre bort. Jag kommer att sakna naturlivet när vi flyttar, det är en sak som är säker.

Något som jag också kommer att sakna är mina blommor. Jag försöker få mina vänner att ta hand om mina dahlialökar, cannor och afrikanska liljor.
Dessutom har jag tagit riktiga närbilder på dahliorna och tänker beställa canvastavlor av dem. Jag har gjort en provbeställning på en tavla för att se om kvaliteten är tillräckligt bra. Jag funderar också på att beställa en större bild med utsikten över sjön. Så lite saker tar jag med mig för att minnas bättre.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.