Dream on

Jag drömde, just innan jag vaknade på lördagsmorgonen, att Åke sa att han ville byta telefonnummer till sin nya mobil. Man kunde välja mellan ett 070 nummer eller ett vanligt telefonnummer. Han visste inte hur man skulle göra så jag sa att jag kan ta telefonen till han som sålde den till oss. Nej sa Åke, det behövs inte det kan barfotacentralen fixa istället.

Ja det lät ju inte konstigt på något sätt, inte i drömmen men då jag vaknade. Vaddå barfotacentralen, vart får man allt ifrån? Dom har en på Åkes jobb som kör ut gods här i centrala Umeå och kallas för stigcentrala, det kan ju vara därifrån ordet central kom ifrån, vi var nämligen på Åkes jobb i drömmen, men det här med barfota, vet i sjutton.

Jag hade en annan knäpp dröm för nåt år sedan. I stugan har vi ett högskåp, ett sånt där med 2 dörrar och 2 lådor nedanför, och vi har som ingen plats till det. I drömmen var det väl snack om att vi skulle göra oss av med skåpet, då kom min moster och sa att hon visste precis vad vi skulle göra med det. Sätt ner det i sjön och använd det som ett utedass?jamen det var ju hur smart som helst, tills jag vaknade. Pottskåp har jag hört talas om men det här tog väl ändå priset. Och varför skulle det ner i sjön?

Fast drömmar är för det mesta roliga, snacka om att kunna underhålla sig själv. Och kanske man får någon idé från något man drömt en gång. Vem vet.

Ha en bra tisdag och kom ihåg, att oroa sig för morgondagen är samma sak som att betala ränta för ett lån man inte har.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten