Jordbävning eller buskatter

Maria Lundmark HällstenKatta-strof

Denna synen mötte mig då jag kom hem en dag. Lite stressad var jag dessutom då jag hade en tid på vårdcentralen.

Ingen katt så långt ögat kunde nå men blomjord runt hela lägenheten. Jag gick fram till högen, tog ett djupt andetag och vände mig om, gick ut i köket hällde upp en kopp kaffe och satte mig framför datorn.

Fattar inte hur dom kunde få ner allt detta från tevebänken.

När jag sen kom hem så var jag ju tvugnen att ta rätt på alltihop, Åke kom en stund senare och vi började kolla hur det såg ut egentligen. Elementet, som är 2-3 meter långt, såg ut att hänga snett. Jo mycket riktigt, krukan hade puttat till elementet som lossnat från ett av fästena, när Åke skulle rätta till det så började det strila vatten, vilken jäkla tur att det höll när det föll i golvet första gången, annars hade vi som haft en översvämning här hemma.

Pratade med grannen under, efter några dagar, och berättade vad som hänt. Jaha, sa hon, det var det som levde om. Hon hade haft besök av sin syster och hon själv var inne på toaletten då det small, hennes syster hade blivit jätteorolig och trott att det var hon som kapsejsat i badrummet. Nu fick hon svaret på oljudet.

Nog önskar man ibland att man inte hade haft några djur överhuvudtaget, men dom flesta människor är nog som oss, man kan inte låta bli och som tur är så drar man till slut ett streck över det som varit och ser fram emot nya dagar.

Nu ska jag ut på promenad med grannen. Ha en bra och lugn söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten