Vinst

Jag och Åke satt och spelade bingolotto på söndagskvällen. Inget vi brukar göra så ofta men ibland, då man inte kan hitta på något bättre att roa sig med så kan det vara ett sätt att fördriva tiden. Men för det mesta så får man bara sitta och vara förbannad att dom aldrig kan dra det nummer som man saknar. Väntar man på nummer 21 så kan dom dra alla andra nummer på 20 förutom just det du vill ha. Fruktansvärt irriterande.

Nåväl, ingen bingo blev det och jag vet inte heller om det var det man hade räknat med. Igår då vi skulle ut och promenera, grannarna och jag så berättade Kerstin att hon vunnit en platt teve, värd 10 000: -, på bingolotto i söndags. Och hon var givetvis överlycklig. Ja där ser man, även fast man säger att man aldrig vinner så är det ju alltid någon som gör det varje gång. Och är det en enda sak som är lika säker som att vi alla ska dö en dag så är det att dom som inte har en lott, dom kommer heller aldrig att vinna.

Hon hade lovat sin granne Janne (även han brukar följa med ut på promenaderna) att vid eventuell vinst skulle dom dela på den. Nu är det ju lite svårt att dela på just en teve så dom hade gjort upp en deal om att Kerstin ska bjuda honom på middag hemma hos sig, resten av året. Mjae, jag vet inte om hon kommer att tjäna på det men jag föreslog henne att bjuda honom på nudlar varje dag. Det tyckte hon var ett bra förslag men jag tror inte att det kommer att godkännas. Jag hade tänkt skriva, godkännas av regeringen, men tyvärr Janne, jag tror att Kerstins röst väger tyngre 😀

Nu ska jag iväg och jobba några timmar så förmiddagspromenaden är framflyttad till i eftermiddag, men det spelar ju inte så stor roll. Det är bara att hoppas på att det fina vädret håller i sig så man slipper gå i kyla, regn, snö och hagel. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten