En genial idé, eller?

Maria Lundmark HällstenEtt jäkla påhitt, det är just vad våran nya hall lampa är. Var på jakt efter en ny lampa då vi hade samma lampa som vi haft i 20 år och den var säkert helt ute på den tiden också, en sån där tak plafond, fyrkantig med rutigt trä mönster. Nu ville jag ha en som hängde ner.

Det hittade vi på en affär på Mariedal. Vi tyckte den såg frän ut, en vit plast sak som var rund som en boll med små snurr grejer på sidorna, en riktig bakelse.

Kom hem och öppnade kartongen bara för att finna att detta var en byggsats, *suck*. Vi satt hela dagen med denna lampa och jag säger bara att den människa som uppfunnit denna lampa måste ha haft otroligt lite att göra. Vi får inte ihop den och nu har den hängt i hallen, utan botten.

Inte nog med detta. Jag kom också på att om vi någonsin kommer att få ihop den till en boll, vad händer då när glödlampan ryker? Jo då måste man öppna upp hela botten igen och förhoppningsvis få ihop den efteråt. Jag blir ju svettig bara på tanken på detta, tror att jag struntar i att försöka bygga ihop den helt om det nu inte råkar komma förbi något snille som tycker att det är värt mödan att få ihop den och som inte grinar om jag måste plocka isär den en dag.

Vi såg på draknästet i torsdags, apropå uppfinningar, min chef kommer nämligen att få visa upp sig där i något av avsnitten, men jag tyckte att det var riktigt roligt att kolla in vad folk har för innovationer och idéer, det ska bli spännande att få se fortsättningen, vad dom väljer att satsa på och vad som kommer att komma ut på marknaden.

Ser ut att bli ännu en dag i solen så jag önskar er en trevlig lördag.

En kommentar

  1. Helena

    …följde det inte med nån slags bruksanvisning? En lampa ska ju bara va en lampa ju!! 😀 Jag e såå sugen på att hämta ett gäng lampor på ikea..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.