svordomar

Jag jobbade för ett antal år sedan i ett kök på ett dagis, jag gick utöver den ordinarie kokerskan och hjälpte henne med matlagningen och sånt som hör till.

När sedan den andra kokerskan på ett annat dagis men inom samma område, blev sjuk så blev jag tillfrågad om jag kunde tänka mig att hoppa in där. Jomenvisst sa jag, man tackar ju inte nej till ett jobb.

Nu tyckte jag väl inte att det var JÄTTE roligt att komma till ett ställe där man inte kände en enda människa och jag hade väl en viss längtan tillbaka. I alla fall så var det på den tiden då detta recept var i ropet, och nu varnar jag först känsliga läsare för en hel del svordomar:

En helt jävla vanlig kaka

1 ägghelvete
1dl sur mjölk
Så lite smör som möjligt
Ingen jävla mandel i alla fall
2dl bakpulver
1 pkt fula russin
1½dl allerginötter

Fyllning

1dl vaniljsocker
1 melon eller något annat
Mycket sprit

Häll nästan allt i en bunkjävel och kör med elvisp i en timme. Grädda direkt i skålen, skit i att smöra och bröa, kakhelvetet fastnar ändå. Dunka utav bara fan för att få ut skiten på matbordet. Garnera med krossad melon och sprit. Om kakan inte lossnar, släng ut bunkhelvetet genom fönstret och drick upp spriten.

Jag skrev ut receptet och skickade det med post upp till "mitt" vanliga jobb. Fick sedan ett samtal från kokerskan där uppe då hon talade om hur roligt dom haft då dom läst brevet och hur mycket dom skrattat. Av någon konstig anledning (undrar just vilken :D) så tyckte hon och personalen att det lät precis som om det kommit från min mun. Dom trodde att det var jag som hittat på det men tyvärr, någon annan hann före.

Jag lät nog så, många gånger men svär inte fullt så mycket idag, däremot kan man ju ibland tänka på det här viset fast man låter munnen vara stängd. Hoppas på en bra lördag för er trots det gråa vädret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.