Tänder

Imorgon ska Jennifer dra ut 2 tänder. Hon började med att säga att hon vägrar. Jag har dessutom lärt henne att det finns inga måsten, hm, vad säger man då om hon inte vill dra ut tänderna?

Hon är intresserad av tamagochis och har en själv men nu finns det ju nya versioner av det lilla nyckelringsspelet. jag frågade vad ett sånt kostade och sedan lovade jag henne att när dom dragit ut alla 4 tänder (2 till ska dras om 1 vecka) och när jag fått min lön så kan hon få det spelet istället för att tandfen ska komma. Mm, då lät det faktiskt lite bättre och mera lockande så nu var det inga protester. Det hon gruvar mest för är själva sprutan, jag tycker inte heller om sprutan, den ser så jäkla stor ut att man kunde tro att dom kommer att sticka upp den i hjärnan, så jag brukar skippa bedövningen om inte tandläkaren själv, rekomenderar den.

Nu ska jag säga att Jennifer inte tror på någon tandfe, hon vet nog vem som lägger pengarna i glaset, men hon vill heller inte hävda något annat i tron på att då kommer också pengarna att sluta komma.

Jag skulle dra ut en tand längst bak i munnen en gång för länge sedan. Jag hade tuggar sönder den så många gånger att jag inte tyckte att det var något att spara på längre. Jo det skulle gå så bra, rötterna var helt raka så det var bara att dra rätt ut. Jo just det. Tandläkaren slet och drog och inget hände, hon kallade in en manlig tandläkare som även han kollade in röntgen plåtarna, det där sa han, är ju ingen match, sen kan jag nästan se i ögonvrån hur han ställer upp fötterna mot stolen för att hålla emot samtidigt som han drar. *plopp* sa det, till slut, och genast då tanden släpper så känner jag en kall vind i munnen.

Dom tittade på tanden och såg något på roten som normalt inte skulle vara där, en bubbla, ungefär lika stor som en ärta, roten hade vuxit upp i bihålan med den följden att när dom drog lös den så blev det ett öppet hål från bihålan ner i munnen, så när jag skulle skölja med vatten så rann det ut i näsan, helt sjukt.

Jag fick åka upp på sjätte våningen för att sy igen hålet. En pencillinkur blev det också innan det var över. Men jag fick svaret på varför det alltid kliade i mina tänder då jag var förkyld, det var ju inte så konstigt då, om tandroten satt där man blir snuvig. Ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.