Grattis Fred!

Stort Grattis till Fred, han har ju namnsdag idag (fredag) :D, ja, han har ju faktiskt namnsdag varje fredag, precis som Tor har namnsdag vareviga torsdag. Jaha, ja då får jag väl säga grattis till mig själv istället, hela 42 år idag, har man vandrat på denna jord. Fast inte vet jag om man blivit så mycket klokare för det. Jag fick ett jättefint halsband med tillhörande armband av min käre make, Åke. Tack, det var jättefint!

Den vanligaste frågan på födelsedagen bör väl vara den där om hur det känns att vara ett år äldre. Tyvärr, jag kan inte svara på den annat än om jag legat i koma i ett år, idag är jag faktiskt bara en dag äldre än igår fast det skiljer en hel siffra från ena dagen till den andra.

Det lutar nu åt att vi struntar i Sävarån i helgen och tar en utflykt till Maltträst istället. Anders och Lena ska dit och fixa lite innan midsommar och dom sa att vi kunde ju haka på om vi ville. Jag frågade Jennifer vad hon tyckte och naturligtvis, hon som var rädd för Niagarafallet, sa att hon hellre åker till Maltträsk. Fast vi tänker nog ta med oss 2 kanadensare dit, så om bara vädret är någorlunda så kan vi öva lite där på sjön.

Det var planerat för grillafton med grannarna imorgon, men det ser inte så lovande ut med vädret, men det kommer fler tillfällen.

Igår kom Ullis "blomexperten" hit och satte tillsammans med Jennifer, ned blomplantorna som vi införskaffat för några veckor sedan. Det ser bara bra ut, hoppas nu att minusgraders nätterna är över. Och sedan får vi se om någon granne kan ha förbarmande över dom när vi är borta på semester, annars lär dom gå ett ovisst öde tillmötes. För jag tror inte att vi drar hela den balunsen med oss när vi åker.

Ni får ha en toppendag och nu är det dessutom helg, så jag önskar er en trevlig sådan.

3 kommentarer

  1. Helena

    …efterskott 🙂 Sitter på nattjobb med bara datorn som sällskap, så nu hinner man ju läsa ikapp lite! Hoppas du hade en finfin födelsedag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten