Wheels och bilar för hela slanten

Jennifer Lundmark Hällsten

Nu håller man på att känna sig som en människa igen. Det var ju wheels för hela slanten igår. Varmt, otroligt mycket folk, motorljud från halv nio till vi kvällade, 02.00. Inte så konstigt att man känner sig lite trög idag då.

Jo det blev cruising med Cadillacen men är det någon som läser det här som tror att det var bekymmersfritt? Nä, inte ni som sett hur det brukar vara för vår del.

Theresé var chaufför, Anders satt bredvid henne, jag, Åke och Ricky intog baksätet. Sen kom vi nästan ett varv runt stan innan bilen kokade. Vi hann svänga in bakom hamnmagasinet och där bubblade det över.

Så då tog vi en cruising promenad för att leta upp en toalett, och det var inte det lättaste, men till slut hittade vi en som aldrig sett förut, på neder sidan av filmstaden. Det fanns 3 toaletter men bara en som inte hade kodlås. Båtfolket som kom in där hade tydligen första tjing på dom 2 kodade toaletterna men ingen av dom som var där hade tydligen fått rätt kod, så dom var inte så roade.

Sen gick jag, Åke och Ricky upp på restaurangen V & R på Scandic Plaza där vi träffade på Erika som jobbar där och som var hygglig och fyllde upp halvliters flaskor med vatten så vi kunde fylla upp kylaren igen. Stort tack till dig, det var mycket värt!

Tillbaks till västerslätt och dit kom då Brälla, Lena, Helena och Mats förbi och hjälpte till att ordna ett nytt lock till kylaren. Ut på stan igen, och sedan kokade den igen, nu var det för mycket vatten. Jaja, vi hade en trevlig dag och en trevlig kväll men så här i efterhand så är vi glada att detta happening, bara är en gång/år. Vi avslutade kvällen/natten på Mias grill och åt en parisare. Jaja, vi ordnade en snabb skjuts hem så jag fick gå på toan (dom hade tydligen stängt toaletten på grillen, man kan ju undra om dom gör så med tanke på kvällen och alla människor men det är dålig service, tycker då jag, i alla fall då man äter där). Sedan tillbaka på Mias där dom andra satt kvar och väntade på oss.

Idag tog vi en lugn förmiddag sedan fick Theresé agera chaufför och vi åkte då ut till klabböle energicentrum där vi fick oss en kaffe och glass, vidare till Rödånäs Antikhus och investerade i en äldre vikstol som jag tyckte skulle passa till Åke, nästa gång han ska vara parkeringsvakt på Wheels. Det är drygt att stå på benen flera timmar i ett svep.

Theresé och Anders tar tåget hem ikväll vid nio, och sedan tror inte jag att vi kommer att vara vakna så mycket längre. Ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.