Nu eller?

NU (fast jag vet inte om jag törs säga så längre) verkar Camaron fungera som den ska. Vi har köpt en alldeles ny bensinpump och regulator av Mats Jonsson som råkade ha en liggandes till framtida behov. Och igår så satte Åke dit dom och nu verkar det som om det ska gå vägen. Tidigare så fladdrade mätaren och trycket med den. Det skulle ju vara roligt att få genomföra en tävling med samma förutsättningar som alla andra.

Nu (mera nutid) närmar sig semestern med stormsteg. På lördag har vi förhoppningsvis packat klart och åker iväg efter frukost. Första semester stoppet blir i Järlåsa hos Anders och Theresé, som vi har tänkt våldgästa några dagar. Sen har vi lovat Jennifer en sväng förbi Rättvik. Brälla undrade vad fasen vi skulle dit nu för, då det blir classic car week sedan, fast på den har vi varit tidigare och ska man verkligen få upptäcka eller utforska själva Rättvik så får man nog göra det innan eller efter den veckan, sen vill man gärna få en campingplats någonstans.

Sen åker vi hem, lastar om och drar vidare upp till stugan i Malå. Hinner vara där någon vecka innan tävlingen i Fällfors, men dit åker vi bara över själva tävlingen och sedan tillbaka till Malå. Så ser vår semester ut idag, hur den sedan blev, återstår att se.

Ifjol då vi åkte ner till Järlåsa på vår semester så hade vi ingen laddning på bussen och fick dessutom motorstopp mitt på E4:an vid en väg omläggning. Vilket äventyr! Vi kom fram till Järlåsa 3 på natten, inget lyse, jag stod framvid fönstret med en ficklampa. I år har Åke införskaffat nya, svindyra, batterier och vi har klarat oss utan att bli utan ström. Egentligen så behöver vi en ny generator men det är inte det lättaste att få tag i. Åke satt åtskillig tid i telefonen ifjol, för att lokalisera en generator, utan lycka. Vi får se, när man slutar leta kanske det dyker upp något intressant.

Kändes skönt att det har regnat inatt och det var säkert välbehövligt. Jag tog en promenad runt umestan igår kväll, i långbyxor. Jag tyckte ju att det kändes så svalt och skönt ute, du jag höll på dö av värmeslag innan jag var hemma. Med åska kan ju även lite kyla komma in, fast om det var någon åska igår, tvivlar jag på, inte så jag hörde något i alla fall. Nä nu får ni ha en produktiv dag och en trevlig afton!

En kommentar

  1. Helena

    …var totalt oväntat. Glömde ute dynor och filtar och annat jox som inte ska vara ute i regn haha..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.