Nu är det slut för denna gång

Nu får det här bli den sista bloggen för mig, under dom nästkommande 4 veckorna. Jag ska med andra ord ta ut min semester, till fullo.

Eller ja, tillgång till dator finns i Järlåsa och skulle jag råka ha en minut till övers, och lite lust att skriva så kanske det blir en blixtrapport över hur resan dit gick, kanske.

Jag bloggade på netdoktor.se, innan jag började här. Netdoktor är Sveriges ledande hälsoportal med cirka 500 000 besök varav 400 000 unika besökare per månad. Mer än 70 framstående svenska läkare, specialister och andra medicinska experter skriver, redigerar och uppdaterar innehållet på Netdoktor.se samt besvarar frågor från användarna i brevlådorna online. Anledningen till att jag blev medlem där var för att sluta röka, vilket jag gjorde för snart 2 år och 7 månader sedan.

Det är en jättera community med många olika områden. Men när jag varit med länge där och medlemmar kommer och går så började det kännas tjatigt att skriva samma saker hela tiden och allt handlade om rökning. Jag började skriva om allmänna saker och till slut gick jag över hit då det kändes mer passande.

Men för ett tag sedan började jag kopiera min text här och lade in den på min sida där, bara för att hålla den vid liv och för att eventuellt roa någon annan också.

Igår då jag gick in för att kolla om någon kommenterat mig så hade jag fått ett meddelande, från webbredaktören, han skrev att han sett min bloggar och undrar nu om jag vill bli deras medlemskrönikör. Uhhh, mjaa, det är ju hur kul som helst att veta att andra läser och tycker att det man skriver ger något, och klart att man känner sig smickrad.

Jag får se hur jag gör, jag skickade några frågor till honom för att få veta vad dom/han egentligen tänkt sig så kan jag ge ett svar sedan.

Avslutar nu mitt bloggande innan semesteruppehållet med den korta, sanna historien då min lillebror hämtade hans sons snuttefilt.

Dom bodde för några år sedan i Stockholm Tumba där min brorson gick på en närliggande förskola. Han var vid tillfället runt 2-3 år och min lillebror hade hämtat upp honom från förskolan. Allt gick bra men när kvällen och sänggåendet närmade sig så blev dom varse att brorsan glömt att ta hans snuttefilt med sig hem. Det hela verkade kunna utvecklas till en riktig katastrof så brorsan tänkte att han skulle gå ner till förskolan och se om dom verkligen låst alla dörrar där.

Han vandrade iväg och upptäcker till sin glädje att en bakdörr står olåst. Glad i hågen öppnar han dörren och går in med den påföljden att larmet sätter igång. Han stannar upp i en bråkdelssekund för att bestämma vad han ska göra, sedan spurtar han bort till hyllan där han greppar snutten och ger sedan järnet ut genom dörren.

Kan ni se honom framför er, springandes för livet med en snutte i högsta hugg, ut från en förskola? Hade jag sett det så hade jag nog tänkt att den där människan måste ju sakna 2 strängar på sin fiol och dom andra 2 som är kvar är nog inte så spända, eller hur?

Önskar er alla en riktigt trevlig sommar, med mycket sol, värme i lagom temperatur och inga knott och mygg.

En kommentar

  1. Helena

    …semester nu då och få se om du får lite abstinens 😉 Det brukar jag få utan dator haha…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.