En fundering

När jag och Kerstin var ute och gick igår så hade hon med sig ett brev som skulle postas på preem.

Då vi rundar husknuten så får hon syn på postbilen som står där och håller på att tömma lådorna. Hon lägger benen på ryggen och springer dit för att hinna få med sitt brev i skörden och frågar killen av vilken anledning han tömmer 14,30, då tiden på lådan är 17,00.

Hon får till svar att det bara är en förtömning.

Ehhh, ok? Då undrar jag varför dom bytt ut dom stora brevlådorna som stod där för drygt en månad sedan om dom nu helt plötsligt måste dit och tömma en gång extra, om syftet vara att göra en besparing, vart tjänade dom nu in pengar, kan man undra. Det kostar väl en del att åka dit en extra gång + att lådorna som en gång satt där var ju redan där, kostnadsfritt, vart har dom hamnat nu, på skroten eller? Dom nya lådorna var säkert inte gratis och det ska väl ha kostat något att ha folk till att byta ut dom också *suck*.

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.