Vad sa du nu, Jan A :-D

Bildbevis…heheheehe

Nä, du har rätt, det måste vara en skröna, så här såg det egentligen ut

Etiketter: , ,

7 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Carina Nensén (2009-11-19 23:06)
    Jag föredrar light men med den mängden jag brukar dricka så anser jag att det inte gör något. Har frågat så många om av vilken anledning det skulle vara ”farligt” men hittills har ingen kunnat ge ett riktigt svar. Att det skulle väcka upp ett sötsug må så vara, då är det ju upp till en själv att avstå sötsakerna, och sedan har jag läst att man skulle måsta dricka såna mängder att en normal människa inte klarar av det, för att det skulle bli någon fara för ens hälsa. Men visst, light har inte funnits så länge så man kanske inte vet följderna av att använda dom produkterna, än. Ha en fin fredag

  2. Theresé Hällsten

    Frågan är om det där stämmer, med tanke på volymen i diskhon… Jag menar, du flyter ju inte i badkaret, men i en bassäng gör du det. Det kan ju göra skillnad…

    Imorgon vill jag se att du provat stoppa i sån där Mentos godis i varsin burk! Glöm inte fota colaregnet som kommer att bli ifrån lightburken! (Kanske samma anledning som varför isen smälter snabbare i light än vanlig)

    För övrigt så tror jag inte att det är nyttigt med light, i den bemärkelse att de inte bara tagit bort ingredienser. Att stoppa i sig onaturliga medel, som aspartam, kan inte vara bra.. Men jag är ingen forskare..

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2009-11-20 07:46)
    Hm, det ska jag testa, mentos, spelar det någon roll vilken sort, och måste det vara i burken, kan man inte hälla upp den i ett glas?

    Nyttigt tror jag aldrig att dricka blir, light eller vanlig, och jag tycker att det är konstigt att ingen kan tala om anledningen till varför den skulle vara potentiellt farlig. Onaturliga ämnen..ok, det köper jag, men å andra sidan, hur många farliga ämnen andas vi, äter vi eller får vi i oss varje dag, av andra saker? Men också, ytterligare ett ok, då kan man undvika det man vet, är farligt så blir det en sak mindre.

  4. Theresé Hällsten

    Man ska väl egentligen ha en flaska, typ 1½ liter, och så ett rör med mentos. Mint eller vad de nu är, den där blåa, tror jag är vanligast. Kan tänka att trycket i flaskan blir bättre än i en burk. Sen är det väl större risk att burken exploderar. Vanlig cola reagerar också med mentos, men inte lika starkt.
    De visade på Mythbusters detta experiment, och det blev en ordentlig kaskad av cola i luften, någon meter så där, så prova INTE(!) inomhus…! (Om ni inte ska måla om taket)
    Du kan ju prova i ett högt glas, med lite dricka och bara en godis.. eller nä.. Jag står inte för ommålningen iaf!

  5. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2009-11-20 11:04)
    Vilken jädrans tur attt du sa det då, jag som redan skrivit upp det på inköpslistan och hade tänkt testa…typ i köket. Kunde ha gått väldigt dåligt då, med andra ord, fast alla vi känner skulle bara ha suckat och skakat på huvudet samtidigt som dom skulle ha sagt: Vi är inte ett dugg förvånade! Hahahah…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten