89 hemsidor

År 1993 fanns det 89 hemsidor på Internet.

Och det var man säkert helt nöjd med, precis som när man var nöjd med världens långsammaste dator, huvudsaken var att den faktiskt fungerade. Nu har man däremot skämt bort sig själv och lite vill alltid ha mera.

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Theresé Hällsten

    Visste du att Microsoft var en av de första med hemsida…? Det var ju svårt att hitta någon hemsida, när det inte fanns så många, men Microsoft hade, med felsökning om man hade problem med datorn, bland annat. Det kan man inte tro när man ser dagens system… Nä, man skulle hålla sig till Windows 3.11 för att vara driftsäker. (När man bara kunde köra ett program i taget fortfarande) Idag är ju mobilerna värre än vad datorerna var för bara något år sen. Bara de kommer på de där telefonerna som på reklamen, med rakapparat, så klarar man sig långt med bara mobil…

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2010-01-06 13:00)
    Nopp, det visste jag inte, men nu så.
    På tal om mobiler, din är ju säkerligen en värsting eftersom din ”gamla” mobil som du gav till Jennifer, inte ens kommer i närheten av vad vi kan använda våra mobiler till. Jennifer väntar otåligt på adressen så vi får låsa upp mobilen. Hon har t.o.m fotat den så hon kan visa sina kompisar hur den ser ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten