normal eller onormalt

Ett normalt badkar rymmer ca 200 liter.

Och ett onormalt…allt från 50 liter till??? Och hur litet får det minsta badkaret vara  för att räknas som just ett badkar, och hur stort får det största vara? Intresseklubben avvaktar med stor spänning och entusiasm på alla svar som kommer att dimpa ner 🙂

 

Eller ska man ringa det där numret, ni vet, där dom säger att dom kan svaret på allt?

Etiketter: , , , , , , , ,

4 kommentarer

 1. Theresé Hällsten

  Vet inte hur många liter det går i ett badrum utan badkar… Du vet, Dick & Anitas badrum, där uppe… Anders har berättat när han var liten och han skulle duscha med Dicken så satt Dicken sig på golvbrunnen, så de kunde köra båt där inne. Rummet är ju minst 8kvm, och tröskeln kanske är 5 cm, eller vad säger du mamma..? (Hon som sparkat in stortån i väggen där) Borde bli 400liter vatten, om jag inte räknat fel någonstans… Det är väl ett lagom badkar! =D Varför gjorde du aldrig så när jag var liten?

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-01-15 11:23)
  *skrattar högt*, jodu, han var nog ganska bortskämd, din Anders, eller så har du en väldigt lekfull svärfar, det kanske var han själv, alltså Dick, som ville köra båt.

  Att dom har en hög tröskel det vet jag minsann, lider fortfarande av sviterna efter sparken i tröskeln.

 3. Theresé Hällsten

  Jag tror att det kan vara både och… Dicken ser redan fram emot att ta med Pyret till Nallens leksaker och säga att här har du 1000:- att köpa vad du vill för… Anders planerade ju krossbana häromdagen, och vi har kommit fram till att det blir ju bilbana vad det nu än blir, för annars har ju inte Anders och Guran något att leka med…

  Men annars sa ni ju alltid att jag var bortskämd, men inte så där heller… Inte som den gången när du tvingade en att tvätta håret i Malå, i sjön, när det isade sig i hela huvudet när hinken med vatten kom över en… *fryser än*

 4. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Theresé Hällsten (2010-01-15 11:50)
  Klart att du var bortskämd, och lite lappblod i ådrorna har du ju så lite kyla borde du väl klara av? Tänk på din stackars mormor som fick lära sig att simma i 13 graders vatten, då simskolan var där kallkällvattnet mynnade ut i sjön, då kan man rysa brrr…

  Klart Anders och Guran ska leka, är inte det där samma symtom som din pappa, som köpte bilbanor till höger och vänster, det kan han förresten göra än idag, men han vill gärna få det till att låta som om det är Jennifer som vill ha banorna. Och på din tid var det väl du, som påstods vilja ha dom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.