Tatueringen del 2

Nu har jag ritat vad som senare ska bli min soltatuering. Så då återstår det att se hur länge färgen sitter och hur pass lätt det blir att hålla den ifylld, tills man blivit tillräckligt brun:

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Lisbet Olofsson (2010-04-24 07:55)
  Mjae, jag tillhör den gruppen som inte diggar ”riktiga” tatueringar så där våldsamt mycket. Men med det sagt, till alla som har en, man gör ju precis som man själv vill, och jag föredrar soltatueringen, den försvinner ju när man själv så önskar 🙂

 2. Bloomy

  Hej!
  Nu kan man köpa soltatueringar på bloomy.se som är gjorda av 100 % hudvänligt material! Vi har ett stort sortiment som utökas ofta, hittar du endå inte modellen för dig kan du välja att designa din egen soltatuering 🙂 Vi har snabba leveranser och trygga och säkra betalmningsalternativ.

  Soliga hälsningar från bloomy.se!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.