Wiley´s ordbok

Ni som någon gång läst Knasen har säkert inte kunnat missa serien, BC, och Wiley´s ordbok.

Där står ett ord som dom sedan gör om betydelsen för, som till exempel: Visdom – Juryns beslut i melodifestivalen.

Alltid då jag läst denna serie så kan jag inte låta bli att leta efter såna ord, och detta hände även igår kväll då jag låg och läste. Publik, var ett ord som fastnade och det kan ju ha en massa betydelser. Pub-lik, kan betyda en döing på en pub, eller varför inte en pub som gått i konkurs eller ett vanligt hak som ansökt om rättigheter men ej fått det så dom gör allt för att maskera sin lilla verksamhet och låtsas vara en pub.

Vilken tankeverksamhet ett ord kan väcka 🙂

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Cine

  Hej Maria =)

  Detta är nog bland det komiska meddelandet du kommer få men jag tror du kanske förstår min desperation eftersom du oxå har läst Margit Sandemo Serierna.
  Jag har fått låna böcker av mamma men nr 14 av ljusets rike inser jag nu fattas när jag nu försökte finna den. Och att beställa en ny tar ju heeeela helgen och säkert fler dagar därtill.. Så därför tänkte jag att om du råkar ha den hemma att jag kan få låna/hyra den utav dig i helgen.. Såg att du oxå bodde i Umeå =P Haha ja det var en vild chansning =) Om inte så ha en fin helg! =)

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Cine (2010-07-15 22:00)
  Hej Cine! Vi har lånat ut böckerna förut och fått tillbaka dom, sönderlästa, så vi vill ha dom kvar här, hoppas du förstår. Men jag kan tipsa dig om vart jag har köpt dom, på Åkerbloms och Åhlens, där kanske du kan få tag i den boken du är ute efter, jag håller en tumme för dig. Ha en trevlig helg själv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.