Pannan är 50 centimter hög…

 

Nu börjar vi på känna igen oss igen, det har ju gått ett tag sedan något gick sönder här hemma men igår kväll var det dags.
 
Jag kokade lite potatis i mikron, jag brukar göra det då det bara är en två-tre stycken som Åke ska ha i matdosan. Jag hade ställt den på femton minuter, vi satt i teverummet och pratade då mikron indikerade att det var klart. Jag satt kvar en stund då vi var mitt uppe i pratet och se…efter tre minuter sätter mikron igång igen.
 
Hur är det möjligt, säger jag och går in i köket. På displayen står det: end, alltså att den är klar, men den snurrar på och väsnas. Jag trycker på stoppknappen, inte bara en gång utan två och tre, men den stannar inte annat än att jag öppnar luckan. Hm…och så fort jag stänger luckan så startar den upp igen. Ja, vad säger man *suck*.
 
Sen var jag ju på ÖoB, där köpte jag en hallspegel som jag funderat på i över ett år, nu fanns det en kvar och då slog jag till, snabbt som en hök. Den är över en meter hög men inte så bred, jag hade tänkt att vi skulle ha den bredvid toadörren, där nu Åke satte fast den igår kväll.
 
Nicco hann inte mer än innanför ytterdörren då hon ropade –MAMMA!!!, Vad har ni gjort, vad är det här, hur kan min panna vara 50 centimeter hög??? KOM OCH KOLLA!
 
Vi gick dit och mycket riktigt, när man står ända borta vid ytterdörren så ser det ut som att man är i lustiga huset….eller spegelhuset hette det nog. Där man kunde se ut lite hur som helst då man kollade i olika speglar. Den här spegeln har någonting däruppe som gör att den inte är riktigt som andra speglar, men vaddå, vi är inte heller riktigt som alla andra så det får vara som det är. Man kan ju stå nära spegeln 🙂
 
Inte hade dom regnkläder heller, på ÖoB, jag hittade en låda full med stövlar, storlek 33 och storlek 45, inte vad jag tänkt mig, och regnkläderna som fanns var för barn så jag får leta vidare.
 
Idag ska jag en sväng till ”gammbossen” Annika, hon ringde nämligen igår och sa att jag fått kaffe, direkt från odlingen i Tanzania (tror jag att det är), hon känner en kille som är därifrån och han har nu varit hem och shoppat lite och då tyckte han att jag skulle få lite av det välsmakande kaffet. Jag har tidigare fått en typ av nescafé av honom som är därifrån och det var supergott, så det ska bli roligt och se hur det här smakar.
 
Nu önskar jag er alla en bra fredag, regnet till trots.
Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten