Några tillägg

Jag skrev tidigare att Åke vilade på hela ryggen, det var fel uttryck enligt honom, man säger att någon sitter på hela ryggen, då vet ni.

Vidare så ringde Brälla igår kväll, vid niotiden och vi fick en förklaring till varför barnbarnet inte var så sugen på att komma och hälsa på…hon hade fått vattkoppor.

Slutligen, detta om att synden oftast straffar sig sälv 🙂 Jag vet att jag många gånger blir lite lätt irriterad på andra bilförare om dom gör nåt sånt där som en "normal" människa inte ska göra. Som igår då vi svängde in på Vallmovägen, två stenkast hemifrån, då parkerar en bil precis när han svängt in på Vallmovägen, i samma veva får vi möte och jag måste stanna, sen har han ställt sig så nära korsningen att jag knappt kommer in med hela bilen och sånt där retar mig nå fruktansvärt.

Jag pratar i vanlig ordning, ganska så högt, och säger inte speciellt snälla ord, sen sladdar jag iväg och när jag kommer till Näckrosvägen, där jag hade tänkt svänga in…så går ju givetvis inte det då jag kör lite för fort i förhållande till väglaget…äsch säger jag till Nicco, vi tar nästa infart istället. Hahaha…vaddå dålig bortförklaring, Nicco synade dessutom min lilla lögn, hon visste minsann att jag inte kunde svänga in där jag ville, för att jag gasat på lite för mycket. Klok tjej, mindre klok mamma, men det bjuder jag på 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten