Utryckning

Jag, Janne och Kerstin, gick varvet runt umestan, nedanför granngården lyste denna lilla lampa uppe på elskåpet eller vad det nu kan vara för något:

Ingen av oss har någonsin noterat, att det ens satt en lampa däruppe men detta borde ju vara en förvarning om att något inte står rätt till…i skåpet.

Kom runt på andra sidan, vid brandkåren, som givetvis fick en utryckning. Fyra bilar stannade vid varningssignalerna, väntade 10 sekunder och sedan gasade dom iväg…allihop, vilka jädrans idioter (ursäkta språket), men alla borde veta att det finns en anledning till varför man ska stanna och stå still, vid en utryckning, det är för att hålla sig ur vägen då dom kommer, och tro mig, det tar inte fem minuter innan dom är ute, möjligtvis en minut.

Nu gick det vägen, men om alla resonerade och gjorde som dom här fyra bilarna, så kan dom ju lika gärna plocka bort signalerna, för då har dom lik förbannat trafik ute i rondellen samt efter vägen.

2 kommentarer

  1. Jan A

    Hej!
    Jag har sett lampan på el-skåpet, men aldrig att den varit tänd. Öppnar man skåpet så är det säkert en blåskärm med texten FATAL ERROR.

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2011-01-17 13:15)
    Hm, eller så är det ett skåp som går till signalerna däruppe…falskt larm har man ju hört talas om, och nu indikerar den att det håller på vara för många ”falska” utryckningar, mjoda!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten