Varningslampan lyser…

Av alla ställen det kan sitta en varningslampa på, så har jag aldrig noterat att vi hade en sån på dammsugaren!!!

Och givetvis, tveklöst, utan några som helst konstighetsteorier, så nu, när jag var som mest uppe i städningen och skulle avsluta med att dammsuga så dör den, mitt på tv rumsgolvet, jag vänder mig om och en varningslampa lyser rätt upp i ansiktet på mig.

Check nummer ett: dammsugarpåsen. Och det såg ut att vara den som var överfull.

Check två: kollar om jag har nya påsar, och naturligtvis inte.

Tar fram storsaxen och klipper ett hål i botten på påsen, tömmer den, och tejpar ihop…nu är vi miljövänliga också, då vi sparar på påsar 🙂

Men det var inte så enkelt…är ni förvånade? Den startar inte ändå, och lampan slocknar inte heller, så nu lämnar jag den där den står och går över till huset istället. Jag ids inte anstränga min hjärna på den där apparaten, just nu.

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Jan A

  Ave Maria!
  Dammsugaren blev förmodligen överhettad. När den stått stilla en stund startar den säkert, om inte de ockulta krafterna har tagit över…

 2. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Jan A (2011-01-31 13:33)
  živio Jan A! Du hade rätt, dammsugaren var överarbetad och tyckte säkert också att jag behövde en paus, när jag kom hem för en stund sedan så gick den igång som om inget hade hänt.

 3. Maria Lundmark Hällsten

  Svar till Marja Granqvist (2011-01-31 21:23)
  Jepp, allt för miljön, men sen vet jag att dessa påsar, kostar en förmögenhet så det kan ju också vara ett sätt att spara in lite pengar, man kan ju göra så här åtminstone vid ett byte, får se om tejpen håller bara. Vill inte orsaka ett dammhaveri av apparaten, det kan ju sluta i katastrof 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.