Fast riktigt så lite hade jag…

Inte hade jag så lite att göra inatt att jag skickade ut en länk till en viagra sida till alla mina kontakter, nä, det klarade vår dator av att göra alldeles av sig själv.

Jag ber så mycket om ursäkt till alla som fick mejlet, jag vet att min gammgamm chef fick ett, han svarade imorse och skrev att riktigt så illa var det inte med honom, och en kusin jag inte träffat på över ett år, skrev några rader, samt nu, gammbossen, hon trodde att jag hade haft lite att göra inatt.

Haha, nja, så illa var det inte, men mer illa är det att jag nu, bestämde mig för att sortera bort en massa mejlkadresser som jag faktiskt inte använder, så ska i alla fall dom få slippa såna där knepiga mejl, men…hur än jag gör så står det bara att ett fel har inträffar och jag ska meddela microsoft, när jag så klickar på den knappen står det bara att det inte gick.

Vad göra?

 

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    *gapskrattar* Ett något udda sätt att ta kontakt med alla mailbekanta man inte haft kontakt med på en tid. :=D

    Du har en utmaning på min blogg. Helt frivilligt att anta den. Ha en bra fredagskväll. Kram

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-02-04 19:05)
    Mjo, fast jag undrar vad dom som man inte känner lika väl, får för tankar, som till exempel redaktören för netsokter.se, hm…men å andra sidan, jag tror att dom flesta kan gissa sig till att det är ett virus av något slag, men lite humor är det allt 🙂 Jo, jag såg din utmaning, ska ta den sedan. Ha det gott!

  3. Theresé Hällsten

    …jag fick också mailen… Ja, för det var ju faktiskt två stycken, med en minuts mellanrum. Men när man såg tidpunkten då det skulle ha skickats så öppnade jag inte ens mailen. Mailrape kanske det kan kallas…

  4. Fru Karlsson

    Men huu…nu måste du och alla dessa lov att virusscanna sin dator, för det där är ju en typisk kapning av din mail, med enda avsikten att sprida virus. Man kan bli kapad på det sättet om man öppnar ”fel” länk…så det skall man akta sig för. Öppna bara från säkra adresser.

  5. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Fru Karlsson (2011-02-05 11:56)
    Hm, men jag brukar inte öppna länkar som jag får, inte ens öppna mejl från kufiska adresser. Därmot, fick jag ett liknande mejl från min kusin Anna, för någon månad eller två sedan, kan ju tänkas vara det som spökar nu då? Ja, ag får göra som du skriver, köra en virus skanning.

  6. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2011-02-05 11:00)
    Har inte du något tips på hur sjutton jag ska få bort kontakterna jag inte vill ha kvar? Då jag klickar på redigera, så står det att det inte finns någon info på kontakten. Och bara ta bort, funkar inte.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten