Marjas utmaning

 

 

1) VAD JOBBAR DU MED?
Som personlig assistent
 
2) HAR DU BARN?
Ja, två döttrar, Theresé som är 25 år och själv är mamma, samt Niccolina som bli tretton år om en månad.

3) FAVORITMAT?
Hm, det beror lite på vad man är sugen på för stunden. Älgskavsgryta med pressad potatis och vinbärsgelé, är inte så pjåkigt.
 
4) VILKA KÄNDISAR HAR DU TRÄFFAT ?
Lasse Berghagen, Kee Marcello, sen vet jag ingen mer, förutom när jag själv försökte ringa till någon utav bandmedlemmarna i ABBA, men det var ju inte dom som höll på med fiskbullarna 🙂 Så det bidde ingen kontakt där inte.

5) HAR DU NÅGRA EGENHETER (som folk kan höja på ögonbrynet åt )
Om det är en egenhet, vet jag inte, men jag vet att vissa människor nog kan höja på ögonbrynen och tycka att jag är högfärdig, då jag inte hälsar på dom, men som ansiktsblind, så kommer jag verkligen inte ihåg hur människor ser ut. Däremot kan jag vara en j-kel på detaljer.
 
6) HAR DU NÅGRA FOBIER?
Japp…fjärilar, dom små läskiga krypen som flaxar helt okontrollerat i luften, *flärp flärp*, huvva, jag ryser av bara tanken på dom.

7) HAR DU NÅGOT SMULTRONSTÄLLE DU GÄRNA ÅKER TILL ?
Alla ställen jag åker till, med familjen, är smultronställen. Men för att nämna några: Järlåsa (där det verkligen finns hur mycket smultron som helst i dikena), Matträsk, Kubbe och Fällfors (då det är dragracing på gång) och stugan i Lainjaure( Malå)

8)HAR DU GJORT BORT DIG REJÄLT NÅGON GÅNG?
Massor med gånger 🙂 En av alla gånger var ju när jag slet upp en låst dörr hos barnmorskan och höll på skrämma livet ur henne då jag satt i väntrummet då hon kom. Hon undrade hur fasen jag kunde sitta där, dörren in var ju låst. Aha svarade jag, det var därför dörren var trög så förbaskat, men jag slet upp den i alla fall, i tron om att det faktiskt var öppet.

9) HAR DU HUSDJUR?
Oja, två norska skogskatter, som själv tror att dom är getter, då dom äter allt möjligt och omöjligt, förutom mat.

10) FAVORIT PROGRAM PÅ TV
Amerikas funniest home videos

11) FAVORIT FILM
Oj, den var svår…psykopaten vet jag att jag tyckte var lite lagom läskig.

12) FAVORITLÅT
Har många favoritlåtar, vad man lyssnar på beror ofta på hur man känner sig, men en av dom är Cue, med låten Burnin´ (inte kossan Bernie, som vi sa till Nicco att han sjöng, då hon var liten)

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-02-06 13:19)
    Det var egentligen först förra året som som jag fick tips av andra att läsa om detta, jag trodde nämligen själv att jag hade ett allvarligt hjärnfel, då jag inte kan framkalla bilder på människor jag känner…i huvudet, men givetvis, dom närmaste, känner jag ju igen då man möter dom, men att se en bild bara i skallen är svårare. Då får jag gå på detaljerna, såsom tänder, hår, kläder etc. Men det funkar det också. Har egentligen aldrig sett det som ett problem, det är nog dom som tycker att jag är högfärdig som kanske känner sig obekväm…jag också ibland då jag inte vet vem jag talar med 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten