Security error

 

Jag går väl vidare med en utmaning, den bilden ska handla om eller visa på kärlek, då tar jag och sätter ut ett kort på en hylla vi har i tv rummet, där hela vår familj finns samlad, Om inte det är kärlek så vet jag inte!
 
Och nu gick det helt plötsligt inte lägga ut bilden, utan denna text dök upp:

 
Security error, you probably don’t have enough permission to upload. Please check your server.
 
Och vad som menas med det, vet jag inte, bilden är inte större än vad dom varit tidigare, så…???

 
Vi var i huset igår, ändå till middagstid…ja, till och med lite längre, eftersom vi åt middag först vid halvsju och i vanliga fall, på helgerna, så äter vi halvsex. Nu sitter det uppe gardinstänger och gardiner på vissa ställen. Ännu en byrå är tömd på sina lådor och jag har diskat åtminstone, 30 glas, och det är bara en fjärdedel eller femtedel, av alla glas som finns, sen får jag gå vidare med alla kaffeserviser, för att inte tala om alla vaser, herre min ge, vad ska man ha 20-30 vaser till, puh!!!
 
Sen polerade jag köksgolvet och badrumsgolvet, fina saker dom har idag, som torkar på 20 minuter. Nu återstår trappstegen, både upp på vinden och ner i källaren, det är inte korkmatta och inte trä, utan det påminner om perstorps skivor och hur ska man polera eller gnussa för att blanka upp dom och få lite mera sprätt i färgen, någon som vet?
 
Vi kom överens om att ta kontakt med dom som nu ska köpa lägenheten och säga att vi skriver papperen från mitten av april, men vi ska försöka vara ute till den april…eller kommer det att bli världens aprilskämt, vi får se. Det är onekligen lite sämre då jag jobbar kväll, samt har en helg som är kommande. Visst kan jag lägga ner saker i kartonger men allt brukar gå snabbare om man är två som jobbar samtidigt. Jag ska be om ledigt fredagen den första, och även Åke, då kan vi kanske få till en slutspurt. Men det beror sig ju på om vi kan få tag i någon vikarie.
 
Dessutom ska ju nu trapphuset få färg så vi kan ju inte springa runt där och få färg på oss. Huvva, det är mycket nu.
 
Gissar att dagen idag, kommer att likna den igår, vi jobbar på och ser vad vi hinner göra. Och fortsätter solen skina så här så blir det kanske en kaffe på bron också, inte dumt 🙂
 
Önskar er alla en fin dag!
 
 
 
 

2 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Det var nog alldeles för mycket kärlek på den bilden, eftersom den inte fick plats. Hoppas du får in den senare.
    Jag måste skärpa mig med utmaningen, har hamnat låångt på efterkälken.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten