Ingen Gevalia bjöds det på

 

Jaha, då ska vi se om det funkar igen, det här med att lägga ut bilder, isf kommer här bilden som skulle symbolisera kärlek:
 
Den hyllan finns förövrigt inte kvar här hemma, den är nerpackad och bortforslad till huset.
 
Och dagens bild utmaning skulle vara ett svart/vitt kort, typ körkortet, men det jag har är i färg så här kommer den första körkorts bilden jag använde, den har jag förövrigt lånat från Theresé blogg och då kom även hon med på ett hörn, hon till höger, givetvis, och jag till vänster:
 
Det var bastu igår kväll men jag var bara med en timme, sen var det huset som gällde, vad less man håller på att vara och inte tycker man att det ser ut att bli mindre här hemma. Men egentligen så blir det ju det, varje dag.
 
Idag ska vi ha en som arbetstränar på jobbet, hon ska gå med mig så jag får förhoppningsvis spara på mina armar lite idag, härligt. Och blir det så att hon ska vara vår timanställda så ska jag höra om hon kan ta nästa fredag kväll åt mig.
 
Igår fick vi oväntat besök på jobbet och det var inte bara oväntat, det var ganska så opassligt också. Vi höll nämligen på med morgonduschen då det helt plötsligt dök upp en tant i 65-70 års åldern i toadörren, hon pekade och fnissade och jag hoppade rätt upp och undrade vem hon var.
 
Hon svarade inte, jag frågade chefen om hon kände henne med det gjorde hon inte heller. Jag schasade bort henne från dörren och frågade igen vad hon ville och vem hon var, men hon pratade något obegripligt språk och vandrade bara vidare in i lägenheten. Nu var chefens f.d man där, så jag ropade på honom och sa att det var någon där som vi inte visste vem hon var, så han kom och vände på henne och styrde iväg hon mot dörren igen. Hon var precis på väg att äntra tv rums soffan.
 
Hon måste ha varit smått förvirrad eller dement, chefen sa sedan att hon bor i gården bredvid, och hade blivit bjuden på godis, av tanten. Ja sa jag, hon kanske trodde att hon skulle ha fått sig en kopp kaffe, Gevlia, för oväntat besök, men ack vad hon bedrog sig.
 
Nå, jag berättade detta nere i bastun och då kom det ju upp, den gången då Laila, försökt sig på att ta sig in i vad hon trodde var sig egen lägenhet, men hon fick ju inte nyckeln till att passa. Kerstin kom ut och frågade vad hon höll på, ja sa hon, dörren går inte att få upp, nämen du bor väl inte här sa Kerstin, hon hade nämligen inte bara tagit fel dörr utan fel trappuppgång. Så kan det gå!
 
Ha en fin tisdag!
 
 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-03-22 13:15)
    Hm, får försöka återskapa hyllan i det nya huset, nån plats ska det väl gå att uppbringa. Svart/vita kort är fina…men på just det där kortet är man ju ett antal år yngre också 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten