Det är inte konstigt…inte alls

Inte är det konstigt att saker och ting inte alltid blir av då man tänkt sig det. Jag har ju skickat in en ansökan/begäran om att få internet inkopplat. Det gjordes för en dryg vecka sedan, inte ett ljud har hörts av Umeå energi.

Jag ringer dit och undrar vad dom sysslar med, nä, dom har inte fått in några papper, så han ska skicka nya. Detta var i onsdags.Igår kom det ett papper därifrån, dom vill ha en underskrift som Åke glömt bort. Men…sa inte killen att dom inte fått in något papper???

Nå, så var det ur världen, och nu får vi vänta i drygt 4 veckor innan det är klart.

Telefonen skulle kopplas in i onsdags, klockan 16, lyfte luren i lägenheten, den var död, åkte till huset, lyfte på luren, den var död. Den var även tyst dagen därefter, så jag ringde upp Telia igår morse. Först och främst skulle man knappa in numret det gällde, jag gjorde så och rösten sa att det numret existerar inte, nähä nä. Får till slut prata med en riktig människa som säger att datumet för porteringen, bara är ett önskemål, och dom tar det i turordning. Dessutom måste ni vara aktiverade först.

Jaha, sa jag,men vi har skickat in papperen för ganska längesedan, är det inte dags nu då? Nä, svarar han, ni är inte aktiverade…eller jo förresten, det är ni ju.

Jaha, så har vi trillat mellan några stolar då, men nu ska telefonen funka inom tre arbetsdagar, så på måndag bör det ju vara klart.

Att man alltid ska måsta ligga på för att saker ska hända, det kan aldrig bara gå utav sig själv. Jaja, jag ska inte gnälla, det kommer ju att bli bra..till slut. Ha en fin fredag!

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Marja Granqvist (2011-04-15 18:57)
    Fast på ett sätt är det lite lärorikt…jag har kommit på att man faktiskt, om man verkligen vill,kan vara utan, både telefon och internet. Men jag vill inte! Ha en fin fredag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten