Monopol

Vi har varit ner en sväng på stan, chefen och jag. I bussen så slogs jag av tanken på alla pågående byggnationer som finns runt om i hela stan. En hel del nytt men också en massa saker som behöver restaureras, bland annat så håller svingen på se aningens färglös ut.

Nå, tänk att när man ser allt detta så inser man också att man aldrig, aldrig någonsin kommer att få se ett färdigt resultat. Umeå kommer ju aldrig att bara vara färdigt.

Jag hade nu tänkt likna detta vid spelet monopol, man köper tomter man bygger hus, man satsar på hotell tills man tömt kassan och då är det slut. Fast när det gäller det riktiga byggandet så verkar pengarna aldrig ta slut, det tas från en aldrig sinande källa, vore fint att veta vart dom hittat den. Tips…någon?

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.