Inte illa

Först och främst…vi har redan förbrukat internet för 250:-, på 6 dagar, snyggt jobbat va?

Fick ett glädjande sms igår, ropade på Nicco -NU HAR DIN SOFFA KOMMIT!!! Hon blev jätteglad. Jag sms:ade till Åke som tog lastbilen hem, då slog det honom, EM, det är väl inte Mio, va? Nä, det var alltså ingen soffa som kommit, utan två matsals stolar.

Lite överambitiöst att ta hem dom med lastbilen, men men, vad göra? Nicco blev inte glad, fast det hade jag redan gissat.

Gladare blev jag då världens bästa "gammboss" kom förbi lite tvärt och lämnade en present till mig. Hon hade varit in på Kjellins guld för att kolla in en present till hennes dotter men såg denna och sa att det stod skrivet Maria över hela halsbandet, kolla in:

Rock by Sweden, inte så illa va? Tack så mycket Annika!

Återkommer senare idag, just nu har jag inte tid, jag jobbar ju. Ha det gott!

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2011-05-03 10:54)
    Ja, exakt vad vi har, Telia månadsurf – surfa i 30 dagar eller upp till 5 GB för 279 kr, dom där 5 GB, räckte inte långt inte. Men jag tror mig vetavem skurken i dramat är…Nicco hade suttit och kollat på youtube, och det suger nog GB, jag ska ladda pinnen idag, igen, men då blir användandet av den, under vissa restriktioner 🙂

  2. Theresé Hällsten

    *suck* Vad var de jag sa om de förut…?! Jo, de går åt 2gb per dag, eller mer om man kollar på youtube… Men så går de när man inte lyssnar och för vidare… Men de drabbar ju ingen fattig heller…

  3. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Theresé Hällsten (2011-05-03 19:55)
    Mm, jag vet ju det…nu, inte kommer jag ihåg sånt där, det la jag på hyllan då vi avskrev tanken på mobilt bredband, men men, det är bara att gilla läget och imorgon kommer telia att få sig en stor känga…därbak, jag återkommer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten