Virus i mobilen

Mamma talade om att hon suttit och skulle radera en massa sms för att tömma mobilen, när hon kom till ett sms som Emma skickat så blixtrade det till i mobilen och den dog.

Hon startade upp den igen och samma visa hela tiden, så fort hon skulle ta bort det där sms:et så blev skrämen svart. Till slut fick hon inte ens igång mobilen.

Undrar just vad sånt där beror på. Ni vet det att jag fått sms från Ellos, reklamerbjudande, men texten är skrivet med jättekonstiga krumelurer. Om jag inte tar bort det sms:et så hamnar det alltid längst upp, även om jag får en massa meddelande efteråt, knepigt. Men jag kan i alla fall radera det.

Ja, Theresé, jag förmodar att du kommer att skriva att man inte kan få virus i mobilen, men man kan ju börja fundera.

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Svar till Jan A (2011-05-24 09:37)
    Jomen hejsan Jan! Jamen jösses! Finns det då ingen hejd på allt dom hittar på. Men jag är då helt säker på att min mamma aldrig laddat ner något till hennes mobil, men kan det då vara så att det hon får skickat till sig, kan vara ett virus?

  2. Marja Granqvist

    Min kompis har just köpt en ny mobil och varje gång hon försöker radera ett visst sms, ringer mobilen upp mannen i fråga. Nu vågar hon inte försöka radera det meddelandet, för hon är rädd att mannen tror att hon stalkar honom.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten